O femeie a fost atacată marţi seară, în cartierul Rogerius, de trei bărbaţi care i-au furat bijuteriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi, care au furat marţi seară un lanţişor de aur de la gâtul unei orădence, au fost prinşi într-un timp foarte scurt, de către poliţiştii orădeni. Femeia, în vârstă de 49 de ani, se îndrepta spre casă, marţi în jurul orei 23.20, pe o alee întunecoasă din cartierul Rogerius, când a fost atacată de către cei trei bărbaţi.

Lovind-o cu o brutalitate ieşită din comun, aceştia i-au smuls de la gât lănţişorul din aur, fugind cu el la o casă de amanet. „Bijuteria valora aproximativ 800 de lei", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor. Sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii orădeni s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. „În urma cercetărilor întreprinse, agenţii de siguranţă publică şi patrulare au identificat cu operativitate suspecţii în cauză, la aproximativ 30 de minute de la comiterea faptei", a spus Alina Dinu.

La amanet

Doi dintre tâlhari sunt din Oradea şi unul din comuna Ciobanu, din judeţul Constanţa. „Asupra lor, poliţiştii au găsit suma de 280 de lei, pe care au obţinut-o în urma valorificării la o casă de amanet a unei bucăţi rupte din lănţişorul din aur respectiv", a spus Alina Dinu, precizând că prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti. Suspecţii au fost reţinuţi în arest preventiv la IPJ, iar astăzi au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite