O şefă de asociaţie a încercat să se sinucidă, după ce a fost acuzată de delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa unei asociaţii de proprietari de pe strada Nicolae Bălcescu din Oradea a încercat  să se sinucidă,  în urma unei şedinţe cu locatarii, în care a ieşit la iveală faptul că femeia fura, de luni bune, din banii asociaţiei. Mai mult, orădeanca şi-a minţit vecinii că motivul pentru care nu aveau apă caldă ar fi fost legat de lucrări de reparaţii la magistrală.

Sute de locatari de pe strada Nicolae Bălcescu din Oradea fac numai duşuri reci, de câteva săptămâni, din cauză că Floricica Coţe, şefa asociaţiei de proprietari, ar fi uitat să plătească utilităţile. Deşi asociaţia avea foarte puţini restanţieri, cu toţii au fost debranşaţi de către Electrocentrale Oradea, fără să ştie acest lucru, în contextul în care şefa de asociaţie le-a spus că de vină ar fi nişte lucrări de reparaţii. Primăria Oradea verifică acum situaţia de la asociaţie, până în prezent fiind calculate lipsuri de circa 200.000 de lei. „Compartimentul Control Asociaţii din cadrul Primăriei Oradea face verificări la toate cele 46 de asociaţii care au rămas fără apă, din cauza neplăţii facturilor. Asociaţia Nicolae Bălcescu este una dintre acestea“, a declarat Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

La spital

După ce a fost descoperită, şefa de asociaţie a încercat marţi să se sinucidă. În prezent se află la Spitalul de Neuropsihiatrie din Oradea. Dacă se va dovedi că nu este în deplinătatea facultăţilor mintale, femeia ar putea scăpa nepedepsită. „Şefa asociaţiei respective nu are dosar penal şi nu au fost întocmite deocamdată acte premergătoare urmăririi penale“, a declarat Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite