Un judoka orădean a câştigat argintul la o competiţie a pompierilor din New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plutonierul Adrian Bogoșel s-a întors victorios din Statele Unite ale Americii, unde, între 26 august și 5 septembrie, a participat la Jocurile Mondiale ale Pompierilor şi Poliţiştilor. Evenimentul sportiv a fost găzduit de metropola New York şi a adunat peste 20.000 de pompieri şi poliţişti din 70 de state.

Potrivit informaţiilor transmise de către Camelia Roşca, ofiţer Informare şi relaţii publice în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, în acest an, plutonier Bogoşel, subofiţer în cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea şi sportiv legitimat la clubul C.S.M. Liberty Oradea, a reuşit să obţină medalia de argint în cadrul competiţiei de judo-categoria 90 de kg. În primul tur, pompierul militar a învins un reprezentant al ţării gazdă, în cel de-al doilea, un norvegian, în finală  concurând cu un reprezentant al Chinei, în cadrul unui meci egal în timp regulamentar, diferenţa de un punct în prelungiri plasându-l pe a doua treapta a podiumului.

Canotaj, judo şi lupte libere

În anul 2010, la Jocurile Mondiale ale Pompierilor desfăşurate în Coreea de Sud reprezentantul inspectoratului a reuşit performanţa de a ocupa toate cele trei trepte ale podiumului la discipline sportive diferite, cucerind medalia de aur la canotaj, cea de argint la judo şi cea de bronz la lupte libere.

Citeşte povestea de succes a pompierului bihorean, astăzi în „Adevărul de Transilvania“

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite