Un tânăr de 19 ani a fost arestat după ce a tâlhărit un șofer din județul Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostopistul l-a tâlhărit pe șofer
Autostopistul l-a tâlhărit pe șofer

Un tânăr luat „la ocazie" într-un autoturism, de un şofer de bună-credinţă, a fost reţinut în scurt timp de poliţiştii bihoreni, după ce şi-a tâlhărit binefăcătorul.  

G.G., de 27 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj - Oradea, a oprit în dreptul unui complex turistic pentru a lua „la ocazie" doi tineri de aproximativ 14 - 18 ani,  care l-au rugat să-i ducă până în localitatea bihoreană Borod.

"În localitatea Borod, cei doi i-au solicitat şoferului să părăsească drumul naţional şi să intre pe un drum lateral, iar după ce au parcurs aproximativ opt sute de metri,  l-au ameninţat şi l-au lovit cu un corp dur şi cu pumnul, solicitând banii şi telefonul mobil. Conducătorul auto a aruncat telefonul mobil afară din autoturism, cei doi au sărit după telefon, iar şoferul a pornit înspre şoseaua naţională, apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Cei doi tineri au fost prinşi în Borod, de poliţişti de la Poliţia Rurală Aleşd împreună cu poliţiştii din Borod. "Aceştia au fost identificaţi ca fiind C.S., de 19 ani şi un tânăr de 13 ani, ambii din comuna Borod. Poliţiştii au găsit telefonul victimei asupra tânărului de 19 ani, l-au recuperat şi l-au restituit proprietarului", precizează Alina Dinu.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut în Arestul IPJ Bihor și ieri a fost prezentat Judecătoriei Aleşd cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Magistraţii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite