A fost arestat după un an și jumătate de furturi din casele și mașinile bihorenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean în vârstă de 23 de ani a fost prins de polițiști ieri și predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, cu propunere de arestare preventivă pentru furt califcat. Tânărul este suspectat că începând din februarie anul trecut a spart casele și mașinile bihoreanilor în repetate rânduri.

Tânărul domiciliat în localitatea Popești a fost reținut de polițiști ieri, în jurul orei 17.00. Cel în cauză este suspectat că în perioada februarie 2009 - august 2010 ar fi comis şase infracţiuni de furt calificat pe raza localităţilor bihorene Popeşti şi Poiana.

Tânărul e acuzat că ar fi pătruns în efracţie în locuinţe sau autoturisme  şi ar fi sustras diverse bunuri, precum casetofoane auto, drujbe, computere, flexuri şi chiar îmbrăcăminte.Prejudiciul provocat este de aproximativ 9.000 lei, din care poliţiştii au recuperat circa 50%.

În cursul zilei de astăzi,  suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita şi Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite