Un tânăr de 19 ani a fost reținut după ce a furat un lănțișor însă procurorii au decis să-l elibereze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Un suspect de tâlhărie a fost prins de către poliţiştii orădeni la scurt timp de la comiterea faptei. Prejudiciul, de circa 700 de lei, a fost imediat recuperat, informează biroul de presă al Inspectorarului de Poliție al Județului (IPJ) Bihor. Procurorii orădeni l-au eliberat însă pe suspect, în cursul zilei de marți.

Luni, în jurul orei 20.00, poliţiştii orădeni au fost sesizaţi prin 112că o orădeancă de 52 de ani a fost acostată pe o stradă din municipiu de o persoană necunoscută, care i-a smuls de la gât un lănţişor din aur în valoare de aproximativ 700 lei şi apoi a fugit. „La faţa locului s-au deplasat cu operativitate agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare şi poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, care, în urma cercetărilor efectuate, la aproximativ 20 de minute de la sesizare, l-au prins pe suspectul principal de comiterea tâlhăriei în timp ce fugea printre blocuri, încercând să se îndepărteze de locul faptei", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Eliberat

Suspectul este un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna bihoreană Sânmartin. Poliţiştii orădeni au găsit asupra sa lănţişorul de care tocmai a fost deposedată victima. „Tânărul a fost reţinut în Arestul I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore, iar marţi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie", informează Alina Dinu. Tâlharul a fost însă eliberat de procurori, aceștia considerând că nu prezintă pericol social şi că poate fi cercetat în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite