A atras aproximativ 200 de milioane de euro din fonduri europene, şi este propus secretar de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Boloş, directorul Direcţiei Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, va fi numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, minister condus de Eduar Hellvig.

Orădeanul Marcel Boloş va răspunde de proiectele europene, odat[ ce va fi numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale. Până în anul 2008 a fost directorul Administraţiei Imobiliare Oradea, iar de atunci directorul Direcţiei Management Proiecte cu Finanţare Internaţională (DMPFI), din cadrul Primăriei Oradea, în această perioadă reuşind să atragă fonduri europene în valoare de peste 180 de milionae de euro.

"Este o persoană capabilă care poate să ducă lucrurile spre bine la fel cum a făcut şi la Oradea, unde a pornit de la zero cu direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională reuşind să atragă, până acum, aproape 200 de milioane de euro din fonduri europene", a spus Marius Moş şef serviciu în cadrul DMPFI.

Marcel Boloş este absolvent al Facultăţii de Stiinţe Economice, specializarea finanţe-asigurări, din cadrul Universităţii din Oradea, promoţia 1996-1997, absolvent al Facultăţii de Electrotehnică si Informatică, specializarea electromecanică, promoţia 1996-1997 şi absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii din Oradea

Are două doctorate obţinute la Cluj şi Timişoara, în Finanţe Publice şi Management Financiar. În anul 2008 a fost hirotonisit ca diacon, fiind preot misionar.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite