Peste 400 de locuri de joburi sunt scoase la bătaie de angajatori, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Orădenii aflaţi în căutarea unul loc de muncă sunt aşteptaţi mâine la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Aceasta va avea loc între orele 9.00-13.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Peste 400 de locuri de muncă sunt oferite de către 29 de angajatori, mâine, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Dintre acestea 72 sunt pentru persoanele cu studii superioare. "Cele mai multe joburi sunt oferite în domeniul componentelor de electronice, dar şi în domeniul construcţiilor, turismului sau al maselor plastice.

În ce priveşte oferta pentru persoanele cu studii superioare, se caută inginerii . "Avem şi patru  posturi pentru economişti şi contabili, dar sunt disponibile şi posturi de agent vânzări, manageri de proiect. Inclusiv pentru posturi de casier sunt solicitate persoane cu studii superioare", a spus Daciana Nica, director adjunct al AJOFM Bihor.

La bursa de mâine, pentru prima dată, vor avea loc şi şedinţe de consiliere în grup a participanţilor care doresc. Specialiştii  de la  AJOFM le vor arăta tehnici de căutare a unui loc de muncă, dar şi cum se completează un CV european.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite