Un angajat a murit în timpul serviciului. A fost lăsat fără suflare de o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a decedat, pe Drumul Naţional 78/B din Vama Salonta, în timp ce se afla la muncă. Poliţiştii şi inspectorii ITM au început cercetările.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Salonta au fost sesizaţi în urma unui apel primit de I.P.J. Bihor prin 112 că, în apropierea D.N. 79 / B din Vama Salonta, s-a produs un accident soldat cu decesul unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate au constatat că O.V., de 33 de ani, din Salonta, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în Bihor, pe un câmp situat în apropierea D.N 79/B din Vama Salonta, unde se efectuau lucrări la o pistă de biciclete, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi l-a acroşat din neatenţie pe C.C., de 43 de ani, din comuna Mişca, judeţul Arad. Acesta era muncitor pe sectorul respectiv şi se afla în spatele autoutilitarei. În urma evenimentului, victima a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. Poliţiştii salontani continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie luate măsuri legale în consecinţă", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor. Accidentul este anchetat şi de către inspectorii ITM.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite