Un angajat al Serviciului de Ambulanță Bihor a murit în timpul unei intervenții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Serviciului Județean de Ambulanță Bihor a murit astăzi în timpul unei intervenții în Băile Felix. Colegii bărbatului au încercat să-l resusciteze timp de două ore. Cauzele morții vor fi stabilite în urma autopsiei.

Florin Miclău (42 de ani), angajat ca șofer la Serviciul Județean de Ambulanță Bihor, a murit astăzi în jurul orei 12.00, în timpul unei intervenții. "Colegul se afla împreună cu un echipaj la un hotel din Băile Felix, unde o turistă a suferit o alergie medicamentoasă.  După ce a urcat pacienta în ambulanță i s-a făcut rău, a intrat în stop cardio-respirator și a căzut lângă ambulanță. Medicul și asistenta i-au acordat prim ajutor, a fost trimis un alt echipaj de la Oradea pentru sprijin, însă n-au mai putut face nimic", a declarat un coleg de la Serviciul de Ambulanță. "Înainte să i se facă rău a spus că nu se simte bine, colegii mei l-au întrebat dacă-l doare ceva și a zis că nu. Brusc și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop. Colegii mei au încercat să-l resusciteze timp de două ore", a mai spus sursa citată. Colegii de la Ambulanță au spus că nu știau ca bărbatul să sufere de ceva.

Florin Miclău era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 15 ani. Lucra la Serviciul de Ambulanță de aproximativ cinci ani. "A fost un om deosebit. Toți colegii l-au apreciat, era  muncitor, respectuos", a mai declarat colegul victimei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite