Oradea: Se distribuie ajutoarele alimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Se distribuie ajutoarele alimentare
Oradea: Se distribuie ajutoarele alimentare

Începând de luni, Administrația Social Comunitară începe distribuirea ajutoarelor alimentare pentru familiile care primesc ajutor social, șomeri, pensionari și persoane cu handicap.

Punctul de distribuire al alimentelor este fosta Cantină a Primăriei, situată pe strada Primăriei nr. 3, Oradea. Distribuirea alimentelor se va face începând cu 15 septembrie, în zilele lucrătoare, între orele 10.00 – 18.00. Beneficiarii de ajutor social trebuie să aibă asupta lor copie xerox după buletin sau carte de identitate sau certificat de naștere pentru copiii până la 14 ani, copie xerox după dispoziția scrisă a primarului privind stabilirea dreptului la ajutorul social. Șomerii au nevoie de copie xerox după buletin  sau carte de identitate, copie xerox după cuponul de indemnizație șomaj pentru luna anterioară distribuirii alimentelor sau decizia privind stabilirea dreptului la indemnizația de șomaj.

Acte necesare

Pentru a-și putea ridica alimentele, pensionarii trebuie să prezinte copie xerox după buletin sau carte de identitate sau certificat de naștere pentru copiii până la 14 ani și copie xerox după cuponul de pensie pentru luna curentă sau anterioară distribuirii alimentelor. Persoanele cu handicap au nevoie de copie xerox după buletin sau carte de identitate sau certificat de naștere pentru copiii până la 14 ani și copie xerox după cupon indemnizație de handicap pentru luna anterioară distribuirii alimentelor. Îîncepând cu 15 septembrie se va distribui făina, 15kg/persoană către persoanele care se regăsesc pe listele întocmite și înaintate Primăriei municipiului Oradea de către Consiliul Județean Bihor și se află în plată la data distribuirii alimentelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite