Un afacerist din judeţul Bihor a înşelat o firmă cu peste 90.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator de firmă din Bihor este suspectat de către poliţiştii de investigare a fraudelor că a înşelat o societate comercială cu peste 90.000 lei. Prejudiciul provocat de acesta a fost recuperat în mică parte.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor au început urmărirea penală faţă de bihorean în vârstă de 37 de ani, din comuna Răbăgani, pentru înşelăciune. „Acesta este acuzat că, în cursul anului 2010, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, a indus în eroare reprezentanţii unei alte societăţi comerciale de la care a achiziţionat produse în valoare de aproximativ 93.000 lei, pentru plata cărora a emis un bilet la ordin pe care ulterior l-a declarat pierdut, fiind refuzat la plată", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor. Aceasta a precizat că, până în prezent, a fost recuperată suma de 6.500 lei.

Cercetările continuă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi recuperarea întregului prejudiciu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite