Un afacerist bihorean este cercetat de către poliţişti fiindcă a vândut marfă fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator de firmă din Bihor este suspectat că a prejudiciat bugetul de stat cu peste 6.000 lei prin evaziune fiscală. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, este cercetat în stare de libertate.În luna martie a acestui an, bihoreanul a comercializat marfă fără a întocmi actele necesare.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor,  poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început joi  urmărirea penală faţă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, administrator al firme cu sediul în localitatea bihoreană Bucium, pentru evaziune fiscală. “Acesta este suspectat că, în cursul lunii martie, a comercializat marfă fără a întocmi documente justificative pentru a fi înregistrate în evidenţa contabilă a societăţii, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale”, a spus Alina Dinu. A provocat astfel un prejudiciu de peste 6.000 de lei.

 Continuă cercetările

Poliţiştii Serviciul de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi recuperarea întregului prejudiciu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite