O adolescentă dispărută în urmă cu mai bine de un an este de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Oradea a dispărut de acasă în urmă cu mai bine de un an. Familia a anunţat dispariţia fetei, iar poliţiştii au dat-o în urmărire naţională, dar, cu toate acestea, până acum, nu au nicio veste despre ea.

Renata David, în vârstă  de 15 ani, din municipiul Oradea, a plecat de acasă la 31 august 2011, în jurul orei 10.00 şi nu a mai revenit

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Bihor au solicitat urmărirea naţională a tinerei şi au întreprins căutări şi investigaţii pentru depistarea acesteia, semnalmentele sale fiind transmise tuturor inspectoratelor judeţene de poliţie din ţară.

Fata are 1.60 m  înălţime, 53 de kg., faţă ovală, ten deschis, ochii căprui, păr şaten, lung, drept, nu are semne particulare. Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care tânăra o purta în momentul plecării de acasă.

 "Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112. Cercetările pentru depistarea acesteia continuă", a precizat agent principal Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei !

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite