Un adolescent bihorean cultiva cannabis în grădina blocului în care locuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un adolescent din Ştei cultiva cannabis în grădina blocului
Un adolescent din Ştei cultiva cannabis în grădina blocului

Poliţiştii bihoreni au reuşit să-l prindă în flagrant pe un adolecent de 17 ani din Ştei în timp ce vindea cannabis din propria cultură. Se pare că tânărul cultiva planta halucinogenă în curtea blocului din Ştei în care locuia.  

„Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Oradea, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor l-au prins în flagrant, pe B.V., de 17 ani, în timp ce comercializa 10 grame de cannabis, în schimbul sumei de 600 lei", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Alina Dinu. După flagrant, poliţiştii au verificat casa în care locuia tânărul de 17 ani, unde au găsit încă 80 de grame de cannabis, dar şi şapte seminţe din aceeaşi plantă, pe care este suspectat că intenţiona să le cultive.

Click aici pentru fotografii de la flagrant!

Cultură în grădina blocului

Se pare că adolescentul ar fi cumpărat seminţele din Franţa, ar fi  început să le crească în aparatament, dar apoi le-ar fi mutat în grădina din spatele blocului în care locuia. Când ajungeau la maturitate, drogurile halucinogene ar fi fost vândute de către tânăr contra sumei de 60 de lei gramul.

Adolescentul a fost reţinut preventiv, iar acum poliţiştii pregătesc dosarul pentru trimiterea în judecată a acestuia. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 3 şi 15 de ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite