Fost administrator de firmă este acuzat că a înșelat o societate din Oradea cu 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă ADS
Foto: Arhivă ADS

Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni au propus trimiterea în judecată a unui fost administrator de firmă, suspectat că ar fi înşelat cu peste 10.000 lei o societate comercială din Oradea.

P.S., de 44 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Austria, este acuzat că la 9 aprilie 2008 i-ar fi mințit pe reprezentanții unei firme orădene că este administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea bihoreană Sârbi, pentru a încheia un contract de vânzare - cumpărare cu firma respectivă.

"Bărbatul este suspectat că în baza contractului respectiv ar fi cumpărat de la firma orădeană echipamente pentru executarea de izolații termice la construcții, în valoare de 10.424,40 lei, pe care şi le-ar fi însuşit în numele societăţii din Sârbi, al cărui administrator a fost până la 27 decembrie 2007, dată la care, printr-o sentinţă a Tribunalul Bihor, i-a fost ridicată această calitate şi s-a dispus deschiderea procedurii de faliment a societăţii comerciale. P.S. este acuzat că ar fi cunoscut şi ascuns aceste împrejurări, pentru a influenţa partea păgubită cu privire la acceptarea tranzacţiei", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite