Fost adjunct al Poliției Bihor găsit mort în casa lui din Sânmartin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Florian Teuca, în vârstă de 48 ani, a fost găsit mort în vila din Sânmartin vineri dimineaţă, scrie ebihoreanul.ro. Potrivit site-ului de știti, surse neoficiale afirmă că decesul ar fi fost cauzat de un atac de cord, dar circumstanţele exacte ale morţii urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Florian Teuca a fost șeful Poliției Felix, adjunct al Poliției Municipale Oradea și adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.A fost destituit în urma unui control al Corpului de Control al ministrului Administrației și Internelor, Vasile Blaga, alături de fostul șef al IPJ Bihor, Gheorghe Chereji. La scurt timp de la destituire, acesta s-a pensionat.

Suspiciuni asupra averii

Asupra fostului polițist planau suspiciuni legat de averea pe care o avea. În urma unui control însă, fostul adjunct şi-a justificat averea până la ultimul bănuţ. Florian Teuca a fost controlat imediat după instalarea în funcția de inspector șef al IPJ Bihor a comisarului șef Liviu Popa. Şeful Poliţiei Bihor declara atunci că din salariul de poliţist este imposibil să faci avere şi vile de lux. Printre principalii suspecţi în acest caz s-a numărat şi fostul adjunct al IPJ Bihor, Florian Teuca. Ceea ce a atras atenţia în cazul lui a fost vila de lângă Postul de Poliţie din Băile Felix, despre care se spunea că îi aparţine.

Averea lui Florian Teuca a fost controlată însă fostul poliţist a fost în măsură să îşi justifice fiecare bănuţ. Doar că, fostul polițist nu a fost controlat de Comisia de Cercetare a Averilor din cadrul Curții de Apel Oradea. La acea vreme însă, reprezentanţii IPJ Bihorau refuzat să spună cine a făcut controlul şi cine a ajuns la concluzia că Florian Teuca şi-a dobândit averea pe căi legale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite