FOTOGALERIE Primăria Oradea și-a tras ușă automată de sticlă, pentru damele prea firave pentru a deschide ușile vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria vrea să fie mai accesibilă orădenilor, cu o uşă care se deschide mai uşor decât cea veche
Primăria vrea să fie mai accesibilă orădenilor, cu o uşă care se deschide mai uşor decât cea veche

O uşă nouă de sticlă, automată, a fost montată la intrarea în primărie. Reprezentanţii Primăriei Oradea au o explicaţie halucinantă legat de utilitatea noii uşi care a costat aproximativ 20.000 de lei.

Orădenii care au treabă la primărie sunt întâmpinaţi, încă de la intrare, de cea mai nouă investiţie. Este vorba de o uşă de sticlă, cu senzori, ce dublează uşa veche, care nu a fost desfiinţată.


Uşa nouă a costat 20.000 de lei, potrivit reprezentantului biroului de presă, Petri Csilla. Sursa citată a spus că montarea uşii face parte din contractul pentru realizarea „piramidei” din curtea interioară a instituţiei, lucrare realizată de firma Abed Nego Com SRL.


Senzori la primărie


Când vine vorba de utilitatea acestei investiţii, explicaţiile date de reprezentanţii Primăriei Oradea sunt de-a dreptul halucinante. „La anul se va deschide piramida. Această uşă va asigura accesul direct către piramidă. Iarna, de obicei, uşa primăriei era ţinută închisă. Uşa nouă are senzori şi se deschide de fiecare dată când cineva se apropie”, a explicat Petri Csilla. Ea a precizat că astfel primăria vrea să fie mai „deschisă” cu orădenii. În urmă cu o zi, în timpul unei conferinţe de presă, primarul Ilie Bolojan a declarat, legat de noua uşă, că a fost montată pentru că femeile mai slăbuţe aveau probleme să deschidă vechea uşă, care era foarte grea. „Eu lucrez cu copii şi am avut un elev care nu a văzut o uşă din geam termopan şi s-a izbit de ea”,  a spus profesoara Simona Mihalca.


Piramidă la relaţii cu publicul


De anul viitor, orădenii vor fi primiţi într-un spaţiu nou destinat activităţii de relaţii cu publicul din primărie. Lucrarea costă aproximativ 1,5 milioane de lei. „Este vorba de un luminator care va acoperi o sală de lucru unde vor fi reunite toate birourile cu relaţie directă cu orădeanul. Se vor asigura condiţii normale de lucru şi nu vor mai fi împărţite prin toată primăria”, a spus primarul despre investiţie.

Nu văd de ce era nevoie de uşa nouă, plus că nu se potriveşte în peisaj.
Mugur Indrieş, orădean

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite