Trupa Hotel FM vrea să dea lovitura pe piaţa din România cu un album muzical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezamăgiţi de concursul Eurovision, cei trei artişti îşi fac planuri pentru a cuceri piaţa muzicală românească cu primul lor album. Gabriel Băruţă, liderul trupei, este deja un compozitor de succes, care a înţeles că pentru a reuşi pe piaţa muzicală trebuie să ajungi în capitală.

 David Bryan, solistul Hotel FM, a anunţat că îşi face planuri să se mute la Bucureşti. Cei trei au început încă dinainte de concurs să lucreze la primul album al trupei. Melodiile pentru albumul Hotel Fm sunt compuse de cei trei orădeni. „Fiecare îşi doreşte să continue acest proiect. Este foarte greu să faci un brand. Ei au deja un brand şi au lucrat foarte bine împreună. Au şi o primă piesă foarte bună, care merită să fie lansată pe piaţă”, a declarat în această dimineaţă Florin Budeu, impresarul lui David Bryan. „Este de dorit să continue proiectul”, a completat Budeu.


Album nou


Piesa nouă, „The Gathering”, a fost lansată deja pe Internet, cei de la Hotel FM dorind să vadă, în acest fel, care este reacţia publicului la noua melodie. „Este cea mai nouă piesă a noastră. Muzica îmi aparţine, textul a fost compus de David”, a spus Gabriel Băruţă, liderul Hotel FM. „De obicei, îmi scriu singur versurile la melodii şi am insistat să scriu şi versurile pentru acest nou cântec”, a explicat David Bryan, făcând referire la „The Gathering”.


Liderul trupei, Gabriel Băruţă, a declarat că Hotel FM va lansa albmul cât mai curând. Hotel FM a fost înfiinţată de compozitorul orădean Gabriel Băruţă. Din actuala formulă fac parte Gabriel Băruţă, David Bryan şi Alex Szuz. Cei trei au început colaborarea începând cu Selecţia Naţională pentru Eurovision 2010, când au participat cu două melodii, care s-au clasat foarte bine în concurs.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite