Orădenii, buni la trucuri cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Kovacs a luat locul al doilea la categoria Elite, pentru profesionişti, iar Tutor Csaba la Seniori. Primul concurs de biketrial indoor a avut loc într-o hală nou amenajată pentru pasionaţi. În Oradea este cea mai mare comunitate de biketrial din ţară.

Primul concurs de biketrial indoor, organizat de asociaţia Probikers şi biketrials.ro, a avut loc în acest weekend. Orădeanul Robert Kovacs, primul sportiv român imagine a unei companii de energizante, a câştigat locul al doilea la categoria Elite, cea dedicată profesioniştilor. Un alt orădean care s-a făcut remarcat este Tutor Csaba, care a câştigat primul loc la Seniori.


Concursul a avut loc într-o hală industrială veche, amenajată de bikeri. Hala a fost transformată într-un bike-park închis, primul din ţară. Orădenii pasionaţi de acest sport se pot antrena aici. „Circuitul din hală rămâne deschis publicului”, a spus Mura Istvan, reprezentantul Probikers.
La Oradea este cea mai mare comunitate de biketrial din ţară. „Aici suntem cei mai mulţi din România. În Cluj sunt în jur de şase persoane. Probabil se explică prin faptul că suntem aproape de Ungaria, unde există o comunitate foarte puternică”, a spus Robert Kovacs.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite