Motocicliştii cer mai mult respect în trafic (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bihorenii pasionaţi de motoare au pornit într-un convoi de atenţionare. Motocicliştii trag un semnal de alarmă, la un an după ce un biker a fost accidentat mortal de către un şofer care spune că nu l-a văzut.

Peste 150 de motociclişti din Bihor şi Arad au pornit astăzi din Oradea spre Satu Mare, pentru a lua parte la evenimentul „Asigură-te!”, din campania „Să ne respectăm în trafic”, alături de pasionaţi de motoare din Maramureş şi Sălaj. Scopul lor este atenţionarea celorlalţi participanţi la trafic.

image

Dă click pe poză pentru a vizualiza o galerie foto cu bikerii bihoreni

„Anul trecut, peste 50 de bikeri şi scooter-işti au fost accidentaţi în Bihor”, a spus Robert Smith, un motociclist din Oradea. Potrivit acestuia, cele mai mari probleme ale bikerilor sunt neatenţia şoferilor şi starea proastă a drumurilor din Bihor. Pavel Iosif, un motociclist care a bătut ţara în lung şi-n lat, pe două roţi, de la vârsta de 12 ani, a spus că este tot mai riscant să circuli cu motocicleta prin România. Un exemplu tragic este de anul trecut când, chiar în ziua marşului de atenţionare, bikerul Ionuţ Petrovai a fost accidentat mortal de către un şofer care a spus că nu l-a văzut venind.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite