TIR-ul care a târât un mopedist mai mult de 80 de km este de negăsit, de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii caută de şapte zile TIR-ul care a tras un tânăr din Bihor până în Cluj. Tatăl mopedistului mort în accident a declarat că, deocamdată, nimeni nu i-a oferit informaţii despre anchetă sau rezultatele autopsiei.

Oamenii legii nu au reuşit să găsească TIR-ul care a târât un mopedist mai bine de 80 de kilometri, din localitatea bihoreană Valea Mare de Criş, până în judeţul Cluj. Accidentul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o săptămână, timp în care poliţiştii nu au reuşit să afle nimic despre şoferul implicat în accident. Mai mult, potrivit unor surse neoficiale, nici autopsia tânărului Cristian Modog (31 de ani) nu este gata.


Fără vinovat


Potrivit aceloraşi surse, medicii legişti au spus că este imposibil de determinat dacă tânărul a murit la primul impact, cel cu microbuzul, sau în timp ce a fost târât de TIR, deoarece cadavrul a fost mutilat în accident. În tot acest timp, tatăl tânărului, Nicolae Modog (55 de ani) aşteaptă o veste de la anchetatori.


Angajat model


„Aştept să se termine ancheta. Vreau să fie pedepsit responsabilul”, a declarat Nicolae Modog, pentru „Adevărul de Seară“ Oradea. „Încă nu ştiu nimic, nimeni nu mi-a spus nimic despre anchetă”, a mai spus bărbatul. „Am fost coleg cu el la fabrică, era unul dintre cei mai vechi şi mai buni angajaţi. Era un angajat model, dar asta venea din faptul că era un om deosebit”, a declarat Ovidiu Olar, reprezentantul fabricii pentru care lucra Cristian Modog. Tânărul a visat să se facă medic, dar a renunţat la şcoală pentru a avea grijă de tatăl lui. „Şi-a pierdut mama în urmă cu 14 ani, trăia cu tatăl lui, care e fost miner. Era un om de echipă, liniştit şi mai timid”, a spus Sorin Sarca despre Cristian Modog.


Din primele cercetări reiese că tânărul ar fi fost lovit de un microbuz, în Valea Mare de Criş, în timp ce se îndrepta spre muncă. Poliţiştii bănuiesc că victima a fost acroşată pe urmă de un TIR şi târâtă până în localitatea Gârbău din Cluj.

Niciodată nu ne-am confruntat cu un astfel de caz.
Inspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite