Locuri de muncă pentru patiseri sau ospătari, puse la dispoziție de AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şomerii sunt aşteptaţi cu CV-ul la AJOFM Bihor
Şomerii sunt aşteptaţi cu CV-ul la AJOFM Bihor

Orădenii care se află în căutatea unui job pot apela la serviciile AJOFM Bihor, pentru unul dintre cele 250 de locuri de muncă vacante care sunt scoase la concurs în această săptămână.

Pentru absolvenţii de studii superioare veştile rămân proaste. Doar 22 de joburi vacante există în baza de date a agenţiei. Angajatorii bihoreni continuă să ofere joburi preponderent orădenilor cu studii superioare tehnice. Astel, 14 dintre posturile adresate licenţiaţilor sunt pentru ingineri mecanici, ingineri electronişti şi ingineri de producţie, alte oferte fiind adresate managerilor de producţie şi managerilor de spital.


Joburi pentru meseriaşi

Angajatorii scot la concurs 149 de oferte pentru orădenii cu studii medii. Un singur post, de asistent manager, este însă dedicat orădenilor care-şi caută un job de birou. Companiile caută absolvenţi de şcoală profesională care au minimum cinci luni de experienţă pe posturi de strungar, lăcătuş, confecţioner, barman şi ospătar, maiştri, magazioneri, asistenţi medicali, brutari, patiseri sau şoferi.
Pentru absolvenţii de şcoală generală există  81 de locuri de muncă. Jumătate dintre acestea sunt pentru montatori de subansamble. Oferte sunt şi pentru muncitori necalificaţi, muncitori în bucătărie, călcători, încasatori de teren, sau cameriste.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite