Episcopul ortodox de Oradea, Sofronie Drincec, neagă cheful „la înălțime”, cu somon și rechin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preasfinţitul părinte nu a mai ajuns la petrecerea de la Ciuperca
Preasfinţitul părinte nu a mai ajuns la petrecerea de la Ciuperca

Episcopul ortodox de Oradea susţine că ziua de naştere şi-a petrecut-o la muncă şi la sediul episcopiei. Ca urmare a articolului publicat miercuri, Episcopia Oradea a ţinut să precizeze că episcopul nu a sărbătorit la Ciuperca.

Episcopul ortodox de Oradea, Sofronie Drincec, a împlinit miercuri vârsta de 43 de ani. Surse neoficiale au declarat pentru Adevărul de Seară că acesta urma să-şi sărbătorească ziua de naştere la restaurantul Ciuperca, administrat de soţia unui preot a cărui biserică a fost binecuvântată de către episcop chiar în acea zi. Sursa noastră a declarat că petrecerile de la Ciuperca, una de la orele 13.00, una de la orele 17.00, cu un total de 180 de invitaţi, ar fi fost date şi în cinstea lui Sofronie Drincec, ca un fel de cadou pentru acesta. „La petreceri trebuia să participe şi episcopul, dar s-a răzgândit din cauza unui articol de scandal din presa locală”, a spus sursa Adevărul de Seară.

Citește aici replica integrală transmisă de către Episcopia Oradei

Nu şi-a sărbătorit ziua

Cristian Rus, reprezentantul biroului de presă al Episcopiei Oradei, care nu a putut fi contactat telefonic marţi şi miercuri, ne-a transmis joi seară că Episcopul nu a participat în acea zi la cheful cu somon şi rechin. „Informaţiile apărute în cotidianul «Adevărul de Seară», în care se fac referiri la o presupusă masă cu sute de invitaţi, oferită de restaurantul Ciuperca din Oradea în cinstea zilei Preasfinţitului Părinte Sofronie, sunt dezinformări ale opiniei publice făcute cu rea intenţie, atacuri tendenţioase, nedemne şi nedrepte la adresa Ierarhului şi a Bisericii Ortodoxe Române din Bihor”, a transmis Cristian Rus, cu precizarea că Preasfinţitul Sofronie nu a participat la nicio astfel de masă cu ocazia zilei sale de naştere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite