TIMP LIBER Stand up Magic cu iluzioniștii Eduard Malița şi Bianca Onița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iluzioniştii de la „Românii au talent” fac spectacol de magie şi comedie la Oradea. Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, cunoscuţi cu numele de scenă Perfect Duo, susţin primul lor spectacol după show-ul de televiziune.

Iluzionistul Eduard Maliţa şi partenera sa, Bianca Oniţa, vor susţine un spectacol inedit sâmbătă, la Oradea. Este primul spectacol susţinut de cei doi iluzionişti după participarea la show-ul de televiziune „Românii au talent”.

Spectacolul celor doi, „Stand up Magic cu Eduard şi Bianca”, este prezentat ca fiind „raportul ideal între magie şi comedie”. Iluzioniştii promit că vor aduce în faţa publicului noi trucuri de magie. „Majoritatea numerelor vor fi interactive, iar scopul e să-i uimim pe participanţi şi să-i facem să râdă”, a declarat Bianca Oniţa. Cei care vor să-i vadă sunt aşteptaţi sâmbătă seara la Republic Cafe, în Pasajul Vulturul Negru. Spectacolul începe la ora 22.30, iar preţul unui bilet costă 10 lei. Cei care doresc, pot să-şi facă rezervări din timp la numerele de telefon 0743.230.939 şi 0742.230.682.

Drumul spre succes

Cei doi orădeni au devenit cunoscuţi în toată ţara după ce au reuşit să se califice în semifinal a spectacolului de televiziune “Românii au talent”. Bianca şi Eduard sunt şi parteneri de viaţă, nu doar de scenă, şi sunt legaţi de o frumoasă poveste.

Cine sunt Bianca şi Eduard sau “Perfect Duo”

Înainte de a se cunoaşte şi de a forma un cuplu în viaţă şi pe scenă, Edurad şi Bianca au fost doi tineri pasionaţi de sport. Fiecare a făcut sport de performanţă şi amândoi au renunţat din pricina unor accidente care nu le-au permis să-şi continue visul. Băiatul se visa la FC Bihor, însă soarta nu a fost de partea lui, aşa că a învăţat pas cu pas tainele magiei. Bianca a fost sportivă de la cinci ani, însă pasiunea i-a fost curmată de un accident. Cei doi s-au întâlnit printr-o întâmplare şi au rămas împreună.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite