Primăria Oradea varsă peste două milioane de euro în fostul ghetou al orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte străzi din cartierul Velenţa vor fi modernizate în acest an, pentru ca locuitorii din zonă să simtă că trăiesc „la oraş”. Străzile din fostul ghetou al Oradei au prioritate faţă de cele din noile cartiere rezidenţiale, construite în ultimii ani.

În fiecare zi, Dorin Roboş trebuie să treacă prin noroi atunci când merge la serviciu, iar apa caldă este pentru el un lux. „Copiii nu se pot juca afară, fiindcă se murdăresc până în gât. Strada asta trebuia să fie asfaltată de mulţi ani”, a spus Dorin Roboş. Disconfortul său ar trebui să ia sfârşit anul acesta, după ce vor fi finalizate lucrările anunţate de primarul Ilie Bolojan.


„Vor fi modernizaţi aproape trei kilometri de stradă, a căror valoare se ridică la circa 2,3 milioane de euro”, a spus Ilie Bolojan. „Nu vom asfalta străzi din cartierele construite în ultimii ani, ci străzi din vatra veche a oraşului, unde locuitorii nu beneficiază de confortul meritat”, a mai spus primarul. Străzile pentru care încep modernizările sunt Carol Davila, Ciobanului, Coralilor, Delfinului, Fântânilor, Măcieşului şi Navigatorilor.

Copiii nu se pot juca afară, pe stradă, fiindcă se murdăresc până în gât.
Dorin Roboş, localnic

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite