Vezi Oradea din balon! Balonul Orange a fost ieri la Salonta, astăzi este la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne“ şi vezi oraşul de sus! “Adevărul” şi “Orange” provoacă orădenii în această săptămână la o experienţă inedită  deasupra oraşului, în nacela balonului.

Ieri, reporterii Adevărul de Seară au zburat în împrejurimile Salontei. Călătoria cu balonul îţi deschide porţile sufletului către copilul din tine, cel care se visa zburând cu ochii deschişi. Văzute de sus, împrejurimile Salontei cu pârâiaşe şi pajişti lungi, se transformă în pete de culoare. La marginea câmpurilor se zăresc fuioare de fum de pe acoperişuri. Oamenii care se întorc după o zi de muncă se proptesc în coasă cu mâna streaşină la ochi şi privesc „minunea”. 

Invitaţie la zbor

Curioşii au ocazia de a urca în nacelă alături de Căpitanul John Balon sâmbătă şi duminică, între orele 14.00 şi 19.00, în parcul 1 Decembrie din Oradea. Doritorii se pot înscrie în concurs completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Oradea. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Un zbor cu balonul la o înălţime de 50 de metri poate fi câştigat de orădeni  şi dacă vor cumpăra cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne. În schimbul cărţilor, oamenii primesc un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi. Cărţile pot fi cumpărate din Parcul 1 Decembrie până duminică seara.



Fotogalerie din balon

image

Fii pe fază! Aventura continuă

„Caravana 5 săptămâni în balon“ ajunge în Oradea. Vino în weekend în Parcul 1 Decembrie din Oradea să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie până vineri în orice Orange shop sau Orange store din cele două oraşe şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite