Regia Autonomă de Transport Local Oradea a fost recunoscută la nivel internațional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La conferinţa din Dubai, mijloacele de transport în comun din Oradea au fost prezentate alături de cele din Moscova, Varşovia şi Sofia. Oradea a fost aleasă să reprezinte România datorită infrastructurii şi dotărilor de peste 30 de milioane de euro din ultimii trei ani.

Regia Autonomă de Transport Local Oradea (OTL) a fost recunoscută pe plan internaţional. Regia a devenit membră a Uniunii Internaţionale a Transportatorilor Publici şi a reprezentat România în Dubai. „Oradea a fost singurul oraş din ţară care a prezentat transportul în comun, alături de oraşe ca Moscova, Varşovia, sau Sofia”, a spus astăzi managerul OTL Csuzi Istvan.


„Recunoaşterea se datorează investiţiilor făcute în vehicule”, a mai spus managerul. Din anul 2008 până în prezent, Oradea a investit peste trei milioane de euro în mijloacele de transport. Zece tramvaie Siemens, cele mai moderne din România, sunt puse la dispoziţia orădenilor alături de autobuze noi, Volvo şi Solaris. „Mă bucur că avem vehicule moderne, dar ar fi bine să se repare şi cele mai vechi”, a declarat orădeanul Ioan Biţar.


Sunt bune investiţiile în tramvaie noi, dar din păcate sunt prea puţine.
Adina Muţcău, studentă

image


Este important transportul în comun, dar putem investi şi în drumuri.
Sebastian Adel, antreprenor

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite