O sută de zile de şcoală sărbătorite inedit de elevii Liceului Greco-Catolic din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii clasei întâi, step by step, de la Liceul Greco-Catolic au adus cu ei colecţii speciale. Cei mici au pus în fiecare zi deoparte un obiect pentru prima lor colecţie şi au aflat câte cuvinte pot scrie într-o sută de clipe.

Elevii Liceului Greco-Catolic au sărbătorit primele 100 de zile de şcoală din viaţa lor. „Mascota clasei, câinele Clifford, i-a provocat să prezinte câte o colecţie din 100 de obiecte, să afle câte cuvinte pot scrie într-o sută de clipe sau în câte minute pot face o sută de calcule. Copii au completat o fişă în care şi-a amintit ce li s-a spus de o sută de ori în zilele de şcoală de profesori şi părinţi”, a spus profesorul clasei I B, Cornelia Vesea. Cei mici au scris în fișă și care sunt cuvinetel pe care ei le-au spus mamelor de 100 de ori până acum. Aceste fișe vor forma o carte pe care învățătoarele o vor păstra amintire pentru cei mici.

Colecții inedite

Pentru că una din temele zilei a fost ca fiecare copil să aducă o colecție de 100 de obiecte, cei mici s-au întrecut în creativitate și îndemânare. Alexandru Şerbănescu a realizat din hârtie o sută de steaguri care reprezintă ţări de pe toate continentele. „Le-am colorat şi le-am lipit singur. Ideea mi-a dat-o Moş Nicolae, de la care am primit un steag în decembrie”, a spus Alex.
Copii s-au descurcat foarte bine şi la exerciţii. „Mi-a plăcut mai mult exercițiul de la limba română, mi s-a părut mai ușor”, a spus Zoica David,bucuros că a reușit să scrie cuvinte rapid și corect.
Elevii s-au distrat în caestă zi și cântând noul imn de sărbătoare sau confecţionând brăţări ale prieteniei. La finele zilei, cei mici au fost duși într-un loc special amenajat pentru joacă și au fost sărbătoriți cu un tort festiv.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite