TIMP LIBER: Coregraful american Kelly Peters a venit de pe Broadway pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelly Petes susţine azi două seminarii de hip-hop
Kelly Petes susţine azi două seminarii de hip-hop

Coregraful american Kelly Peters le arată orădenilor cum se dansează hip-hop în cadrul unor workshop-uri organizate la Era Park.În premieră naţională, Kelly Peters, coregraful Hip Hop Musicality al Broadway Dance Center, a sosit la Oradea.

Artistul a acceptat invitaţia trupei Future M&Q, de prestaţia căreia a fost impresionat la concursul Dance Idol Milano. Celebrul coregraf va susţine în această seară, de la ora 19.00, două seminarii de hip-hop pentru orădeni.

Lecţiile se ţin în Era Park
În aceeaşi locaţie, coregraful va fi prezent şi mâine, de la ora 17.00, când are loc Fundraiser 4 Las Vegas. Show-ul  este organizat în cinstea lui Kelly Peters şi trupei Future M&Q, care va reprezenta România la Campionatele Mondiale de Hip Hop din Las Vegas în luna iulie 2011.

Coregraf de succes
Kelly Peters dispune de un CV impresionant, organizând numeroase turnee ale unor artişti hip-hop de top din Statele Unite ale Americii. Artistul colaborează cu televiziuni precum Fox şi CBS şi semnează coregrafia pentru numeroşi artişti şi pentru spectacole hip-hop, atât în New York, cât şi pe întreg teritoriul SUA. Kelly Peters este fondatorul „Kelly Peters Dance Co.“, conduce şcoli de Hip Hop Dance şi este coregraf Hip Hop Musicality al „Broadway Dance Center“.

„Mănuşi roşii”, la Libertatea


Filmul rulează la Cinema Libertatea

Filmul Mănuşi roşii (cu Marcel Iureş, Alexandru Mihăescu ) este o adaptare a best-seller-ului cu acelaşi nume al scriitorului Eginald Schlattner şi prezintă ancheta la care a fost supus tânărul student sas Felix Goldschmidt, victimă a campaniei masive de arestări dezlănţuită de „Securitatea română" în anii ce au urmat revoluţiei din 1956, din Ungaria. După înăbuşirea revoluţiei din Ungaria de către tancurile sovietice (noiembrie 1956), puterea comunistă din România a trecut la arestări masive şi organizarea de procese. Una dintre victimele acestei campanii este şi tânărul de origine săsească Felix Goldschmidt. Preţul unui bilet este 8 lei şi 5 lei, cu reducere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite