Un orădean vrea pedepsirea neurochirurgului care i-a uitat lama în spate, în anul 2004

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanul Ionel Nistor, în vârstă de 56 de ani, a fost operat în 2004, la Cluj-Napoca, la coloana vertebrală. După intervenţia chirurgicală, bărbatul a aflat că suferă şi de hepatită, iar după trei ani a descoperit că are o lamă de bisturiu de 4,5 centimetri în coloană. Ionel Nistor luptă să i se mute dosarul de la Cluj, acuzând autorităţile că încearcă să-i muşamalizeze dosarul.

Orădeanul Ionel Nistor, în vârstă de 56 de ani, a fost operat în 2004, la Cluj-Napoca, la coloana vertebrală. După intervenţia chirurgicală, bărbatul a aflat că suferă şi de hepatită, iar după trei ani a descoperit că are o lamă de bisturiu de 4,5 centimetri în coloană. De atunci el a depus plângeri peste plângeri împotriva medicului Florian Ştefan, cel care l-a operat, însă fără vreun rezultat. Nistor i-a cerut acestuia despăgubiri în valoare de 400.000 de euro, dar, ironia sorţii, anul trecut, după ce a pierdut procesul cu medicul clujean, el trebuie să-i plătească „uitucului” 11.000 de lei, cheltuieli de judecată.


Înrudit cu magistraţii


Acuzând mafia din sistemul de la Cluj-Napoca, Ionel Nistor a cerut strămutarea dosarului. „A fost muşamalizat dosarul penal, acum urmează dosarul civil. Florian Ştefan are rude în rândul magistraţilor şi a fost adjunct la medicina legală”, a spus Ionel Nistor, cu ocazia şedinţei de apel pentru strămutarea dosarului, care a avut loc astăzi la Cluj-Napoca.
Acesta a subliniat că Florian Ştefan  a mai fost implicat într-un proces de malpraxis, legat de moartea Claudiei Răileanu, în 1997, ca urmare a unei operaţii de sept nazal. Pe atunci, adjunct la medicină legală, Florian Ştefan ar fi dat un diagnostic greşit, cu privire la cauza morţii. Specialistul Florian Ştefan şi-a susţinut mereu nevinovăţia în privinţa lui Ionel Nistor, pretinzând că nu există o culpă medicală. „Pacientul a cerut de trei ori strămutarea dosarului şi de trei ori i-a fost repinsă cererea, fiindcă acuzaţiile sale sunt nefondate”, a declarat astăzi neurochirugul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite