Comunitatea slalom.ro organizează astăzi primul eveniment Greenskate din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul eveniment Greenskate din România are loc astăzi la Oradea. Skateri, longboarderi şi rolleri şi-au dau întâlnire în centrul oraşului, de unde vor porni într-o plimbare, la o sesiune de slide şi un picnic.

Primul Greenskate desfăşurat în România, organizat de către comunitatea slalom.ro, va începe la ora 14.30, când participanţii vor porni într-o plimbare pe aleea de pe malul Crişului Repede, spre podul Decebal şi înapoi. La ora 15.30, aceştia vor porni spre Ciuperca, la o sesiune de slide şi un picnic. „E foarte important ca toţi participanţii să poarte un obiect vestimentar verde sau orice fel de obiect verde, pentru a promova ecologia şi dragostea pentru natură şi skate. Vă rog să purtaţi, de asemenea, cască şi dacă aveţi şi alte protecţii. Enjoy the ride!”, a transmis Harris Wallmen, fondatorul comunităţii slalom.ro.

Greenskate este un eveniment cunoscut în întreaga lume, care-şi propune promovarea sportului nu doar ca modalitate de petrecere a timpului liber ci şi ca mijloc alternativ de transport.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite