Monopostul Renault din sezonul 2010 a ajuns la Oradea de pe circuitul Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina pilotată în sezonul 2010 de Robert Kubica şi Vitaly Petrov este vedeta expoziţiei „Top Auto“, inaugurată astăzi în Piaţa Independenţei. Curioşii pot admira maşini retro sau maşini tuningate. Cele mai multe priviri le-a atras monopostul adus din Franţa.

Expoziţia Top Auto şi-a deschis porţile pentru iubitorii de maşini la Oradea, în cadrul celei de-a treia ediţii. Timp de  trei zile orădenii pot admira peste 100 de modele de maşini noi ale celor mai importante reprezentanţe auto, dar şi exemplare tuning, racing şi retromobile.  Expoziţia are loc în parcarea din Piaţa Independeţei. „Am adus anul acesta maşini care sunt expuse în premieră. Avem maşini retro, avem cele mai noi modele de maşini lansate pe piaţă de companiile auto, avem maşini de teren foarte scumpe şi avem maşini tuningate”, a explicat organizatorul expoziţiei, Mihai Dacin.  De la distanţă vedeta expoziţiei este monopostul de Formula 1 adus la Oradea în condiţii speciale.

„Vreau să subliniez că nu este vorba despre o machetă, ci despre maşina originală care a fost adusă în această expoziţie. Acest lucru este o premieră pentru noi”, a explicat Mihai Dacin. Maşina este din Franţa şi a fost pilotată în sezonul 2010 de Kubica şi Petrov. „Este o maşină de curse foarte valoroasă pe care am adus-o în condiţii speciale, mai ales că este expusă într-un spaţiu deschis”, a declarat Ioana Onciu, reprezentantul companiei care deţine maşina. Pentru a fi siguri că nu se întâmplă nimic cu monopostul, proprietarii au decis să o aducă fără motor. „La o astfel de maşină de curse doar volanul costă 100.000 de euro”, a subliniat şi Raul Ghiman.

La o astfel de maşină de curse doar volanul costă 100.000 de euro.
Raul Ghiman, reprezentant vânzări

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite