Acrobaţii Circului acvatic Belluci au făcut spectacol aseară la Lotus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele marca Belluci cuprind numere de acrobaţie ieşite din comun
Spectacolele marca Belluci cuprind numere de acrobaţie ieşite din comun

Cel mai mare circ acvatic din Europa, celebru pentru numerele de excepţie şi animale dintre cele mai rare, a poposit la Oradea pentru zece zile. Orădenii pot să urmărească un spectacol care reprezintă o combinaţie între teatru, dans şi circ, dar şi o expoziţie de rechini.

Sute de orădeni au trecut în acest weekend pragul Circului Acvatic Belluci. Fondat în 2002 în Italia, circul mizează să atragă publicul cu ajutorul expoziţiei de rechini şi piranha. Prima parte a spectacolului intitulat „Piraţii în căutarea fericirii fără sfârşit” cuprinde numere de jonglerii, acrobaţii şi un spectacol al omului de gumă, care reuşeşte să intre într-o cutie de 50 de centimetri.

În a doua parte a spectacolului intră în scenă piraţii şi animalele. Nu lipsesc numere cu pinguini, pelicani, rechini, foci, iguana, broaşte ţestoase uriaşe, şerpi, aligatori, hipopotami pigmei, istrici africani sau iguane. Preţul unui bilet costă între 25 şi 35 de lei. Spectacole au loc de luni până vineri, de la ora 18.00, iar sâmbăta şi duminica şi de la ora 15.30.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite