Bărbatul suspectat că a bătut un polițist, după ce a fost prins la furat, a protestat la Poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kallai Erwin protesta în această după-amiază chiar în fața sediului Inspectoratului de Poliție Bihor. Bărbatul susține că a fost agresat de polițiști în timp ce încerca să facă rost de mâncare de la o firmă a cărei obiect de activitate este distrugerea deșeurilor de origine animală.

Cu bustul acoperit de bandaje medicale, tânărul protesta în liniște, în fața sediului IPJ Bihor, situat în Parcul Traian. Potrivit declarațiilor, Kallai Erwin a fost agresat, săptămâna trecută, de oamenii legii. "Am mers după mezeluri la Protan, la Suplacu de Barcău. Au venit niște agenți de pază și un polițist. M-au prins, m-au legat cu sfoară de mașină și m-au târât", spune bărbatul. Kallai susține că a fost internat în spitalul din Marghita de unde a fost transferat apoi la Oradea. Astăzi a fost prezentat magistraților și apoi, eliberat.

Autoritățile nu a confirmat versiunea bărbatului

Din surse neoficiale, Adevărul de Seară a aflat că tânărul a fost surprins de oamenii legii în timp ce sustrăgea fier vechi. După ce ar fi lovit un polițist, Kallai a încercat să fugă cu un atelaj. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut între căruță și caii înhămați și a fost târât câțiva metri. În acest moment, procurorii bihoreni efectuează cercetări.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite