A accidentat o fetiţă pe trecerea de pietoni, iar apoi şi-a continuat liniştită drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă în vârstă de 40 de ani din Oradea a accidentat miercuri seară o fetiţă, chiar pe trecerea de pietoni. A plecat apoi de la locul accidentului, însă a fost prinsă de către poliţişti după mai puţin de două ore. Femeia s-a scuzat susţinând că nu i s-a părut că micuţa ar fi fost rănită.

Miercuri seară, în jurul orei 19.45, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ)  Bihor au fost sesizaţi de către medicii dintr-un spital din Oradea că, în jurul orei 19.30, la camera de gardă s-a prezentat o femeie, cu fiica minoră de 11 ani, şi a reclamat că fetiţa a fost victima unui accident rutier care s-a produs pe trecerea de pietoni de la intersecţia Parcul Traian cu strada George Enescu din Oradea, iar conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul faptei.

Dosar penal

 „În urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 21.00, poliţiştii rutieri au identificat cu operativitate prezumtivul autor al accidentului ca fiind o orădeancă în vârstă de 40 de ani, suspectată că ar fi acroşat minora în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti. Din declaraţiile acesteia rezultă că ar fi considerat că pietonul acroşat nu a suferit leziuni", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor. Aceasta a precizat că, în cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite