După al doilea accident mortal din Ioșia poliția a limitat viteza din intersecția “neagră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În intersecție viteza va fi de 30 km/h
În intersecție viteza va fi de 30 km/h

Comisia rutieră a decis să limiteze viteza maximă din cartierul Ioșia, acolo unde se întâlnesc străzile Meșteșugarilor și Barcăului, la 30 de km/h. Decizia vine după ce două accidente mortale s-au petrecut în "intersecția neagră", ultimul fiind provocat de un interlop băut care gonea cu Mercedesul prin cartier.

Pentru a se evita provocarea unor alte evenimente tragice în zona Meșteșugarilor cu Barcăului, comisia de circulație a decis să stabilească o nouă limită de viteză. Astfel, nu se va putea circula în zonă cu mai mult de 30 km/h.
Decizia vine după ce în zonă s-au produs mai multe accidente, două dintre ele fiind tragice.
Primul dintre ele s-a petrecut în data de 12 aprilie, când o mașină Dacia Logan și un Seat s-au ciocnit. Șoferul Seatului, băut la volan,  venea de pe strada Barcăului și nu s-a asigurat înainte de a intra pe Meșteșugarilor.  Celălat șofer a murit.

Al doilea tragic accident s-a petrecut la aceeași intersecție în 11 iunie când un interlop care-și gonea Mercedesul, băut, a spulberat un Tico în care se aflau trei tinere. Una dintre ele, Adriana Jurcan a murit pe loc, în timp ce sora ei geamănă Anca și verișoara, Mihaela, au fost internate în stare gravă la spital.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite