Zonele din Oradea destinate copiilor vor fi dotate cu aparate de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii vor avea mai multe locuri de joacă, în Oradea, după ce municipalitatea va finaliza proiectul de dotare al zonelor destinate celor mici cu aparate de joacă. Paisprezece locuri din oraș vor fi dotate cu leagăne, tobogane, carusele și complexe multifuncționale.

Primăria urmează să achiziţioneze 56 de aparate de joacă pentru 14 locuri din municipiu, respectiv: Parcul Magnoliei, Parcul Sala Sporturilor, Parcul Bălcescu, Parcul Seleuş, Nistrului/Gorunului, H.Coandă, Matei Corvin, Sovata - mal Crişul Repede C11-C18, Sovata - Pod Densusianu, Sovata - zona fostei societăţi Metalica, strada Sadoveanu, Bumbacului 16/A, Grădinarilor/Seleuşului şi strada Sfântul Apostol Andrei.

"Printre aparatele de joacă care vor fi achiziţionate se numără: leagăne, topogane, balansoare, figurine pe arc, carusele, complexe multifuncţionale, la care se adugă 14 panouri de informare privind utilizarea aparatelor şi accesul în locurile de joacă", a precizat Mirela Macra, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Momentan, licitaţia pentru achiziţionarea aparatelor de joacă este în desfăşurare, ofertele deschise ieri, fiind în curs de evaluare. Suma prevăzută în buget pentru achiziţionarea aparatelor este de 315.000 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite