Zoltan Teszari a cumpărat Palatul Vulturul Negru, simbolul orașului Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zoltan Teszari, cel mai bogat bihorean, potrivit Top Forbes 500 Miliardari 2011, este descris de către angajați și colaboratori ca fiind o persoană modestă. Singura sa pasiune specifică miliardarilor este cea pentru mașini, fiind cunoscut faptul că are obiceiul să închirieze circuite de Formula Unu, precum Hungaroring. În ceea ce privește domeniul imobiliar, Teszari a dovedit bun gust și apreciere față de istorie, cumpărând

Fiu de tinichigiu auto, Zoltan Teszari are o pasiune pentru mașinile cu mulți cai putere. Cel mai bogat bihorean are un parc auto impresionant, compus, printre altele, dintr-un Ferrari 430 şi un Porsche Cayenne.  

Imobiliar

În materie de proprietăți, este cunoscut faptul că acesta a cumpărat anul trecut cel mai reprezentativ monument istoric din Oradea, Palatul Vulturul Negru, construit în stil secession. Clădirea este în prezent în renovare, Teszari donând municipalității orădene parte din mobilierul din palat.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu monumentul istoric ales de orădeni drept simbolul orașului

 În primăvara lui 2007, Teszari a cumpărat policlinica Mediclinic, de pe strada Cuza Vodă, cu aproximativ 300.000 de euro. La Centrul de Sănătate și Imagistică Medicală „Maria", persoanele fără posibilități financiare pot beneficia de servicii și de investigatiile medicale de înaltă performanță, în mod gratuit.

Citește la ce avere a ajuns Zoltan Teszari în ultimul an, în TOP Forbes 500 Miliardari 2011, care a apărut luni cu revista Forbes

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite