Ziua Tineretului este marcată la Oradea prin traininguri gratuite şi prin poezii de amor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Tineretului este sărbătorită de orădeni prin trainiguri gratuite şi un recital de poezie inedit. Trainerul Ana Maria Udrea va susţine un curs de palnificare personal şi profesională, urmat ded un workshop despre Blogging şi Jurnalism Online. La finalul evenimentului, membrii Cenaclu Nocturn vor aduce în atenţia tinerilor poezia de amor.

Tinerii orădeni sunt aşteptaţi astăzi la Casa de Cultură a Municipiului Oradea. Evenimentele dedicate Zilei Tineretului vor începe de la ora 16.00 cu un training de planififcare personal şi profesională susţinut de Ana Maria Udrea.

Prezentarea se va axa pe managementul proiectelor din viaţa personală şi din carieră şi pe motivarea tinerilor de a-şi stabili obiective şi de a fi constanţi în acţiunile lor.

De la ora 18.00 va începe un workshop despre Blogging şi Jurnalism Online. La dezbatere vor fi prezenţi reprezentaţi ai unor bloguri locale: muzicadevest.ro, lilisor.net, sau oradeanul.com.

Seara se va încheia cu lecturarea unor poezii de amor. Acţiunea este organizată de Cenaclu Nocturn, la Café Noir, pe strada Iosif Vulcan, de la ora 20.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite