Zeci de cerșetori orădeni au fost sancționați de polițiști în doar o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zonele aglomerate și intersecțiile semaforizate din Oradea, unde obișnuiesc să își facă veacul cerșetorii, au fost controlate de polițiști. Apreape 30 de persoane au fost sancționate pentru că apelau la mila orădenilor și una pentru că a provocat un scandal.

În doar șapte zile, agenţii Poliţiei Comunitare în  colaborare cu agenţii Poliţiei Municipale,  Administraţia Socială Comunitară Oradea şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au sancționat 28 de cerșetori și  un orădean care provocase scandal. De asemenea, alte trei persoane au fost pedepsite pentru că vindeau ilegal diverse produse pe stradă.

Snacțiuni

Alte controale s-au desfăşurat şi pe mijloacele de transport în comun, în special pe tramvaie, unde au fost sancţionate 2 persoane cu amendă în valoare de 200 lei. Totodată, la sesizarea orădenilor au fost eradicate adăposturi improvizate pe malul Peţei. De aici polițiștii au rodicat mai multe persoane care nu sunt din Oradea, fiind îndrumate spre localitatea de domiciliu.  

Orădenii pot să sesizeze orice neregulă la Dispeceratul Poliţei Comunitare,. la numărul de telefon 0259-969  sau la telefonul verde 0800.800.518.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite