Zece olandezi care fac 2.000 de km, pe bicicletă, în scop caritabil vor trece prin Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece olandezi fac un traseu de 2.000 de kilometri pe biciclete, pe traseul Olanda - Cluj-Napoca, în scop caritabil. Ei vor să strângă bani pentru Fundaţia Kika (Kinderen kankervrij / Children Cancer-free / Copii fără cancer) și Fundaţia Peter Pan (Proiect pentru Şcoală Lupeni România).

În 12 mai 2010,  la ora 9.00, un grup de ciclişti, angajaţi ai grupului CSi, au luat startul spre Cluj -Napoca din localitatea Raamsdonksveer, Olanda.  "Pe o vreme ploioasă şi rece, cicliştii plini de entuziasm au pornit pe un traseu ce are o lungime mai mare de 2.000 de kilometri, ceva mai mult decât turul Franţei, iar distanţa va  fi străbătută în 10 zile. Încurajările la pornire le-au primit de la ambasadorul României în Olanda, Fabian Calin, primarul oraşului Raamsdonksveer, directorul general al  grupului CSi Industries, Jan de Bruijn şi directorul operaţional al grupului CSi, Kees Oosting", a declarat Daniel Măluțan, director general CSi România.

Vezi VIDEO de pe traseu aici

Acest eveniment inedit  va atinge punctul culminant în data de 21 mai 2010 când cicliştii vor sosi în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Cicliștii vor trece și prin Oradea, în drumul lor spre Cluj. Ei urmează să intre în țară prin Borș, la 20 mai. În capitala Ardealului, cicliștii vor fi întâmpinaţi şi felicitaţi de oficialităţi, inclusiv de Excelenţa Sa Hans Sandee, Ambasadorul Olandei în România, Wouter Reijers, Consulul Onorific al Olandei în România, precum şi alte oficialităţi locale şi naţionale.

Principalul sponsor al acestei acţiuni este CSi Industries care acoperă toate costurile legate de deplasarea cicliştilor din Olanda în România. CSi Romania în colaborare cu firma mamă din Olanda, CSi Industries BV şi în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca organizează evenimentul "Bike4Children" - sport pentru suportul copiilor" în perioada 12 mai 2010 - 21 mai 2010.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite