Zeci de bihoreni au fost descoperiţi că au votat dublu la referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unor verificări făcute la nivel central de PDL asupra listelor suplimentare s-a descoperit că şi în Bihor au fost 45 de persoane care au votat de două ori, la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Cel puţin aşa susţine Adelina Coste, şefa Organizaţiei de femei a PDL Bihor

Într-o conferinţă de presă, ce a avut loc astăzi, la sediul PDL Oradea, Adelina Coste, preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL Bihor a declarat că 45 de persoane au votat dublu.

" Cea mai mare pondere s-a înregistrat în comuna Tinca, 42 de persoane. În Sânmartin, această situaţie a fost la două secţii de votare şi în secţia de votare de la Cheresig a mai fost un caz", a afirmat Adelina Coste. Listele sunt în curs de centralizare, până acum fiind verificate 70%  dintre ele.

La conferinţă a fost prezentă şi Andreea Paul Vass care a criticat dur măsurile luate de Executiv. Potrivit acesteia, există o mai mare preocupare în stăpânirea instituţiilor şi  întreţinerea unei crize politice, decât în ieşirea România din criza economic.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite