Zăpadă de peste 30 de cm şi drumuri curate pentru bihorenii amatori de schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul/Mulţi turişti au ales zona pentru pârtiile de schi
Foto Adevărul/Mulţi turişti au ales zona pentru pârtiile de schi

Adrian Marin, vicepreședinte executiv la Serviciul Județean Salvamont Salvaspeo (SJSS) Bihor, ne-a informat că zăpada a trecut deja de 30 de cm, în staţiunile de munte din judeţ.  Potrivit acestuia pârtia de schi de la Stâna de Vale a fost desfiinţată, însă se poate schia pe pârtiile mici de la Arieşeni.

Deşi zăpada a ajuns la munte la 30 - 40 de cm, drumurile principale din Bihor sunt practicabile, ne-a informat reprezentantul SJSS Bihor. „Se poate schia pe pârtiile mici de la Arieşeni. Pentru pârtia mare, de la Piatra Grăitoare, este nevoie de mai multă zăpadă. Instalaţia de schi de la pârtia de la Stâna de Vale a fost desfiinţată", a spus Adrian Marin.

 Nu se mai fac rezervări de Sărbători

La pensiunea Heidi, din Vârtop, au fost deja închiriate toate locurile, pentru luna decembrie. „Sunt rezervate toate camerele, de acum până la mijlocul lunii ianuarie", a spus administratorul pensiunii. Cazarea la pensiunea Heidi, la cameră dublă cu cameră, costă 120 de lei pe noapte. La pensiunea Hanul cu Noroc, tot în Vârtop, turiştii care şi-au rezervat locurile de Sărbători încă din iarnă au beneficiat de reduceri importante de preţ. „Gradul de ocupare este deja de 80%",  a declarat Gori Macovei, reprezentantul pensiunii Hanul cu Noroc.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite