Youth to Business Forum: Elevi și oameni de afaceri se întâlnesc astăzi la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AIESEC Oradea organizează Youth to Business Forum. Companii de top din mediul orădean se vor întâlni astăzi cu studenții orădeni și le vor explica acestora cum să depășească problema lipsei de experiență pe care studenții o au  la absolvirea facultății.

Voluntarii din AIESEC îşi propun să le aducă studenților  soluţii în ceea ce priveşte lipsa de experienţa pe care un student o are în momentul în care termină facultatea.
Astăzi, are loc evenimentul de prezentare"Youth to business forum". Organizatorii au invitat companii de top din mediul orădean, ce vor participa la o discuţie liberă cu cei interesaţi să afle ce anume caută managerii în momentul în care angajează şi ce soluţii oferă pentru cei care nu au acumulat experienţă în timpul facultăţii. Succesul acestei prezentări este dat atât de invitaţii din mediul business precum: Plexus, EcoBihor, D&C, Holcim, Nexia, Adecco şi Euromaidec Touring, dar şi de moderatoarea evenimentului, decan  Anca Dodescu.

Soluția AIESEC

AIESEC Oradea va prezenta propria soluţie în cazul lipsei de experienţă a tinerilor şi anume voluntariatul, dar nu de orice fel ci prin specificul organizaţiei şi anume acces la poziţii de leadership, participare la programe internaţionale-Global Internship Program şi un mediu de învăţare creat în aşa fel încât să descopere şi să dezvolte potenţialul fiecărui membru.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite