Weekend solicitant pentru Ambulanța Bihor cu sinucigași pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat spânzurat, un altul intoxicat cu monoxid de carbon și un tânăr care s-a automutilat. Acesta este bilanțul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Bihor la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Statistică al SAJ Bihor, bărbatul în vârstă de 54 de ani din localitatea Crestur a fost găsit spânzurat în propria locuință duminică dimineața. Medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața pentru că bărbatul se afla deja în stop cardio-respirator.

Au încercat să se omoare

În aceiași zi, un alt bărbat de 42 de ani din Crestur a încercat să își curme viața cu monoxid de carbon. Sinucigașul a fost găsit la timp de familie, iar medicii solicitați la fața locului au reușit să îi salveze viața. Acesta nu a fost singurul bihorean care a atentat asupra propriei vieții. Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost dus la spital cu multiple plăgi la nivelul capului după ce s-a automutilat, lovindu-se de pereții încăperii în care se afla.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite