Weekend solicitant pentru Serviciul de Ambulanță Bihor: seria sinuciderilor continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân spânzurat, un tânăr mușcat de viperă și bebeluș intoxicat cu mercur. Acesta este bilanțului Serviciului Județean de Ambulanță Bihor la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Statistică al SAJ Bihor, tânărul de 24 de ani a fost muşcat de mână de un șarpe, în timp ce se afla sâmbătă, într-o excursie, în Padiș.  Pentru că exista pericolul ca animalul să fie veninos, victima a fost transporată la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Clinic Județean. Medicii i-au administrat ser antivenin și în prezent starea de sănătate a tânărului este stabilă.

S-a spânzurat

Cu toate că pare ridicol, un bărbat s-a săturat de viață la vârsta de 80 de ani. Tragicul eveniment s-a întâmplat aseară, în localitatea Peștiș.  Trupul bărbatului a fost descoperit de unul din membrii familie care, văzând că acesta lipsește, a început să îl caute. La fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Bihor, dar  bărbatul era deja mort.

Intoxicat cu mercur

Pentru că părinții l-au lăsat o clipă nesupravegheat, un copil de numai un an a ingerat mercur. Micuțului pacient a fost transportat de urgență la spital și pus sub tratament. Medicii spun că cel mai probabil copilul ar fi băut mercurul dintr-un termometru spart.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite