Weekend plin de petreceri. La Oradea fac show Andreea Bălan cu Petrișor Ruge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Bălan, partenera lui Petrișor la "Dansez pentru tine" l-a luat pe orădean în trupa ei de dansatori
Andreea Bălan, partenera lui Petrișor la "Dansez pentru tine" l-a luat pe orădean în trupa ei de dansatori

Organizatorii din cluburi au pregătit surprize la chefurile tematice. De astăzi, tinerii din Timişoara, Arad, Reşiţa, Oradea şi Hunedoara sunt invitaţi la evenimente unde sunt invitaţi şi artişti internaţionali.

Din această seară, ultimii studenţi din partea de vest a ţării scapă de sesiune şi încep să se relaxeze la petreceri. Patronii de localuri au pregătit oferte speciale, majoritatea „presărate” cu reduceri de preţuri la băuturi alcoolice şi coctailuri, dar şi multe gratuităţi pentru cei mai gălăgioşi petrecăreţi, dar şi pentru cei mai buni dansatori. La Timişoara, în această seară, în Life!Pub are loc evenimentul „I love retro party”, gazdă urmând să fie D.Jay DaS@!nt. Sâmbătă are loc „Coyote Ugly Love Party”, unde tinerele vor invita pe toată lumea la dans, în timp ce spectatorii se vor putea bucura de sute de shot-uri oferite gratis.

Seara de sâmbătă este specială şi la Reşiţa pentru fanii genului heavy metal. „Sâmbătă va fi o seară mai zgomotoasă ca de obicei, dar sperăm ca tinerii să se simtă bine şi de această dată“, a spus Ovidiu Roşu, un administrator de club. Şi pentru ca totul să fie ca la carte, petrecerea va începe de la ora 22.00, iar organizatorii au şi câteva surprize şi oferte.

Sâmbătă, de la ora 15, Andreea Bălan alături de Petrişor Ruge şi patru dansatoare vin la Oradea să întreţină atmosfera cu ocazia Dragobetelui. Concertul face parte din turneul artistei, „Lecţia de dans”, care, spre deosebire de concertele obişnuite ale artistei, va fi de două ore. În această perioadă, pe lânga interpretarea melodiilor, Andreea Bălan va schimba 12 ţinute şi va dansa, alături de bihoreanul Petrişor Ruge şi alţi patru dansatori, diferite stiluri: charleston, tango, căluşari, rock&roll şi arăbesc. La finele show-ului fanii sunt aşteptaţi la o sesiune specială de autografe.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite