Votaţi-vă favoritul în campania „Profesori cu care Oradea se mândreşte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi şi până pe 25 ianuarie, pe site-ul nostru, oradea.adevarul.ro, puteţi vota profesorul cu care vă mândriţi. De la demararea campaniei „Profesori cu care Oradea se mândreşte", am primit sute de mesaje, atât pe site, cât şi pe adresa de e-mail oradea@adevarul.ro , de la cititori care ne-au spus ce dascăli le-au rămas în suflet, ca modele de urmat.

În competiţie au intrat însă numai douăzeci de profesori care au avut susţinere mai mare din partea cititorilor şi a juriului de specialitate. În lista finală de propuneri se regăsesc, în ordine aleatorie: Scurtu Rodica, profesoară de informatică la Colegiul Tehnic Traian Vuia, Topor Maria, profesoara de romana la Scoala Avram Iancu, Gheorghe Tileagă, profesor de limba franceză la Colegiul Naţional Iosif Vulcan, Ioan Șuteu, fost profesor de matematică la Colegiul Emanuil Gojdu, Zoltan Tempfli, profesor de matematică de la Colegiul Economic Partenie Cosma, Virgil Preda, profesor de   educaţie fizică la Liceul cu Program Sportiv  Bihorul, Aurelia Fleisz, profesoară de   educaţie fizică la Liceul cu Program Sportiv  Bihorul, Nicoară Florin, profesor de matematică la Şcoala Dacia, Cicortaş Marius, profesor de matematică, Liceul Emanuel, Hosu Valentina, profesoară de limba engleză, la Colegiul Tehnic Traian Vuia, Ciogu Zoia, profesoar de limba engleză la Şcoala nr. 11, Luminita Citrea, profesoară de biologie, la Liceul Onisifor Ghibu, Muntean Livia, profesoară de istorie/geografie la Colegiul Economic „Partenie Cosma", Craciun Alexandrina, profesoară de istorie/geografie la Colegiul Naţional Iosif Vulcan,  Hera Diana, profesoară de limba română la Şcoala Dimitrie Cantemir, Duica Sorina, profesoară de limba română la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Adrian Nita, profesor de informatică la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, Vasadi Marioara, profesoară de tehnologie la Colegiul Economic Partenie Cosma, Padurean Mariana, profesoară de desen la Şcoala Dimitrie Cantemir şi Bejan Mărioara, profesoară de religie la Şcoala Dacia.

Votul se încheie pe 25 ianuarie

Începând de astăzi, spunem „Start vot!" şi aveţi la dispoziţie două săptămâni să votaţi profesorul cu care vă mândriţi. În funcţie de voturile dumeavoastră şi împreună cu un juriu de specialitate vom alege primii cinci dascăli care fac cinste oraşului nostru. La finalul campaniei, veţi afla povestea de viaţă a fiecăruia dintre câştigători. Clasamentul final, dar şi povestea fiecaruia dintre profesorii de top o puteţi afla din paginile ziarului „Adevărul".

Criterii de performanţă

Nominalizările profesorilor s-au făcut în funcţie de anumite criterii. În primul rând, s-a luat în calcul cât de cunoscut este profesorul pe plan local, atât pentru faptele sale bune, cât şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute de-a lungul carierei pentru efortul depus au fost alte atuuri luate în calcul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite