Votaţi-l pe Robert în seara aceasta, la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Patai
Robert Patai

Orădeanul Robert Patai, concurentul din echipa lui Horia Brenciu în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României“, are nevoie de voturile orădenilor pentru a merge mai departe pe drumul său spre celebritate. În această seară va cânta una dintre cele mai frumoase melodii ale trupei Boys II Men.

În această seară, de la orele 20.15, începe o nouă luptă pentru orădeanul Robert Patai, care speră să ajungă „Vocea României“. Pentru această etapă a concursului, Horia Brenciu i-a ales o melodie caldă, perfectă pentru timbrul său vocal, intitulată „„I’ll Make Love To You”, de la Boys II Men. Robert va putea fi votat imediat după ce termină de cântat şi ultimul concurent, prin SMS la numărul 1276, cu textul „Robert“.

 A „rătăcit“ o perioadă, dar acum e pe drumul cel bun

 Robert și- dat seama că„ are voce" pe vremea când avea doar 12 ani. Cum nimeni nu l-a încurajat să-şi cultive talentul sau să aspire la o carieră în muzică, a ajuns să studieze  dreptul, devenind elev al Şcolii de Arte Francisc Hubic abia pe la 30 de ani. „La 28 de ani, Dutka Andras, patronul de la Blue Monday, m-a auzit cântând şi m-a încurajat să o iau pe drumul acesta. În luna iunie a acestui an am terminat studiile de canto, iar apoi m-am mutat la Bucureşti, pentru o carieră muzicală. În prezent cânt în cluburi şi colaborez cu diferite trupe", a povestit, pentru oradea.adevarul.ro, talentatul orădean.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite